Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı kırmızıırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insan yaşamını omurga meydan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan ivedili gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal etmek ve montajını icra etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Yangın veya ivedi gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Özel yasa ve yönetmelikle dulda altına kurallara tam olarak akort çıkarmak hem maddi hem bile manevi açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar yoluyla denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye yangın kapısı harmoni ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de kebir binalarda olması kişilerin dirilik kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak aşağıda taraf alan illere görev vermekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme kabil dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda emniyetliği elde etmek kucakin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasar çizim başkaca elementlere karşı kayırma sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page